Фахівці стурбовані неефективністю препаратів для лікування високого рівня холестерину

fahivtsi-sturbovani-neefektyvnistyu-preparativ-dlya-likuvannya-vysokoho-rivnya-holesterynuБагато лікарів були змушені повернутися до старих перевірених способів лікування високого рівня вмісту холестерину в крові після того,як виникли остаточні результати дослідження препарату Віторіно.

Читати далі Фахівці стурбовані неефективністю препаратів для лікування високого рівня холестерину

Нові бездротові пристрої повідомлять лікарям про серцевий напад

Бездротова технологія Bluetooth,завдяки якій можна користуватися набором hands-free для мобільного телефону,дозволить сповіщати в “швидку допомогу”про серцевий напад у людини,прогнозує британське Управління у справах зв’язку (Ofcom).

Читати далі Нові бездротові пристрої повідомлять лікарям про серцевий напад

Компанія Philips запатентувала труси-тонометр

Труси-тонометр

Труси-тонометр

Розроблені та запатентовані труси,які допоможуть гіпертонікам спостерігати за своїм артеріальним тиском,повідомляє NewScientist.

Читати далі Компанія Philips запатентувала труси-тонометр

Нові ліки від ожиріння

Новий засіб для зменшення ваги перевершує по ефективності всі інноваційні аналоги. Діючи на центри мозку,які відповідальні за апетит,він викликає емоції насичення майже відразу ж після початку прийому їжі,повідомляє Daily Mail.

Читати далі Нові ліки від ожиріння

Що врятує від розладу шлунку

shcho-vryatuye-vid-rozladu-shlunkuПроблем з травленням,які часто з’являються при подорожах в інші країни,можна буде уникнути за допомогою натільного пластиру,який просякнутий особливим розчином.

Читати далі Що врятує від розладу шлунку

Новий засіб проти хвороби Паркінсона

Медики з ізраїльського інституту технології в Хайфі створили і вдало випробували ліки від хвороби Паркінсона.

Читати далі Новий засіб проти хвороби Паркінсона

Тести слини незабаром замінять аналізи крові,прогнозують медики

testy-slyny-nezabarom-zaminyat-analizy-krovi-prohnozuyut-medykyНезабаром замість уколу голки при медичному обстеженні пацієнти зможуть здати легкий аналіз слини,стверджують вчені.

Читати далі Тести слини незабаром замінять аналізи крові,прогнозують медики

Високі технології –точний діагноз

vysoki-tekhnolohiyi-tochnyy-diahnozОстаннє десятиліття в Узбекистані спостерігається поліпшення діагностики та лікування кардитів у малюків. Багато в чому цьому сприяє оснащення медичних закладів сучасними діагностичними апаратами –ехокардіографами.

Читати далі Високі технології –точний діагноз

Впродажу з’явиться тест для діагностики хвороби Альцгеймера

vprodazhu-zyavytsya-test-dlya-diahnostyky-khvoroby-altsheymeraПерший тест для ранньої діагностики хвороб Альцґеймера та Паркінсона за аналізом крові почне продаватися вже влітку. Про це повідомила на сторінках журналу Chemistry &Industry американська корпорація Power3 Medical Products,яка і розробила цей продукт.

Читати далі Впродажу з’явиться тест для діагностики хвороби Альцгеймера

Простий аналіз крові

prostyy-analiz-kroviЗа результатами простого аналізу крові можна буде виявити рак легенів на найбільш ранніх стадіях з безпрецедентною точністю,заявляють вчені Університету штату Пенсільванія.

Читати далі Простий аналіз крові